in

Terpaksa Tutup Butik, Wak Doyok Buat Sale Serendah RM1

Sumber: New Straits Times & Instagram, Starvilion

Personaliti fesyen bermisai lentik Wak Doyok mengumumkan pada 22 Jun bahawa butik bajunya, Starvilion, terpaksa ditutup disebabkan ‘keadaan menduga’.

Tambahnya di Instagram (@wakdoyok), perintahnya untuk menutup butik tiga tahun itu adalah demi kesejahteraan 70 pekerjanya.

Sumber: Instagram, @wakdoyok

LELONG TERAKHIR

Sumber: Starvilion

Namun, sebelum menamatkan perjalanannya dalam bidang perusahaan baju, Wak Doyok mengadakan jualan lelong terakhir di cawangan Starvilion serta dalam talian menerusi laman www.starvilion.com dari 24 Jun hingga 5 Julai.

Serendah RM1, para pelanggan boleh membeli pelbagai jenis pakaian — baju kurung, blaus, kemeja, tudung dan macam-macam lagi.

Sumber: Starvilion

DISKAUN ISTIMEWA BUAT KAKITANGAN BARISAN HADAPAN

Di samping harga rendah, kakitangan barisan hadapan pula boleh menikmati potongan harga lanjut serta Baju Melayu secara percuma.

Baju Melayu Wak Doyok (Sumber: Instagram, @wakdoyok)

‘GIVEAWAY’

Wak Doyok juga bakal mengagihkan 5,000 pasang ‘Baju Melayu Wak Doyok’ dan 1,000 helai tudung bagi setiap pembelian — tidak kira dari butik atau secara dalam talian.

View this post on Instagram

Keputusan sudah Wak & team buat. Jadi terimalah SHUTDOWN SALE di @starvilion mulai esok hingga 5 Julai 2020. Takpe doa kan Wak dan team bangkit semula nanti, InshaAllah. Untuk esok, ada bermacam-macam harga combo terbaik yang kami dah sediakan untuk para pelanggan esok! Selain dari item yang kita lelong serendah RM1; ada juga yang kita lelong RM50 untuk 2pcs, RM100 untuk 2pcs, RM100 untuk 3pcs, termasuklah RM100 untuk 5pcs pun ada! Memang lelong besar-besaran Wak buat kali ni. Koleksi boleh mix & match, baju sekeluarga lelaki & perempuan, kanak2 pun ada. Klik terus ke @starvilion untuk info koleksi2 yang bakal kami lelong mulai esok ni. Malam nanti @starvilion upload catalog, jangan lupa tengok ok. Paling penting! Jangan lupa rebut peluang 5,000 baju melayu Wak Doyok secara PERCUMA dengan setiap pembelian, tudung pun ada lebih 1,000 helai nak bagi percuma! Semuanya hanya di SHUTDOWN SALE @starvilion, di seksyen 7, Shah Alam & secara online di @starvilion. STANDBY DI WEBSITE & DI BUTIK. KALAU LAMBAT TAKUT STOCK HABIS PULAK NANTI. Jangan lupa doakan team Wak, @starvilion bangkit balik satu hari nanti, InshaAllah. #starvilionshuttingdown #shutdownsale

A post shared by Wak Doyok (@wakdoyok) on

‘SHIPPING’ ANTARABANGSA

Kepada rakyat Singapura, tak perlu bersedih.

Berdasarkan kajian wartawan, rakyat Singapura juga boleh menikmati jualan lelong ini.

Cuma kena bayar shipping fees dan tunggu beberapa hari sebelum barangan tiba.

Untuk maklumat lanjut, klik di sini sebelum membuat tempahan.

Beli jangan tak beli. Divide by 3!

Join komuniti Plan B di Instagram | Facebook | Twitter | Telegram

Chap Chai

Written by Chap Chai

Tukar Gambar Guna Faceapp, Orang Ajak Phonesex

Ibu Tunggal Enam Anak Diusir Keluar, Terpaksa Tinggal Dalam Kereta