in

Shah Iskandar Tayang Badan, Hendak Buka OnlyFans?

Setelah lama menyepi, pelakon tanah air Shah Iskandar Mahfuz menjadi perbualan ramai setelah memuatnaikkan sekeping gambar yang bersifat agak nakal.

Menggayakan pakaian sukan yang agak sendat, bonjolan yang agak terserlah boleh diperlihatkan.

Kata pelakon 39 tahun ini di Instagram,  motifnya memuat naik gambar eksplisit tersebut adalah sekadar untuk “test market OnlyFans”.

Sumber: Instagram, @shahiskandarmahfuz

Buat yang tidak tahu, OnlyFans merupakan sebuah aplikasi yang membolehkan pengguna untuk meraih keuntungan dengan hanya memuat naik gambar atau video lucah.

Gambar hiasan

Pembelian bahan lucah juga dibenarkan menerusi aplikasi ini. At your own discretion.

Beliau turut merakam dirinya atas bawah selepas bersenam dan memuatnaikkan video berkenaan di IG (Instagram) Story.

REAKSI WARGANET

Ada beberapa rakan artis yang melayan karenah Shah Iskandar.

Ada pula warganet yang meragui saiznya.

Namun secara amnya, ramai yang beristighfar dan mendesak Shah Iskandar untuk memadamkan  gambar tersebut.

Sebelum ini, Shah Iskandar juga telah mengongsi gambarnya memakai seluar pendek untuk bersenam.

Sumber: Instagram @shahiskandarmahfuz

Luahan Wartawan: Errr ok lol…WTF? Entah eh is it supposed to be a turn on or what? Because I’m not turned on. Aku ketawa ada lah. Rasa geli pun ada. Tapi aku suspect dia just nak publisiti lah.

Sebab kalau dia betul nak tembus market OnlyFans, dia akan buat lip bite with a towel hanging down his waist. Aku tau lah. Aku dah buat consumer research.

Podcast Plan B minggu ini!

Join Plan B’s Community: Facebook | Instagram | Twitter | Telegram | Spotify

  • Kalau Shah Iskandar bukak OnlyFans, korang akan support dia tak?

    • Yes
    • No
Chap Chai

Written by Chap Chai

“Cukuplah Menghina Saya” Wanita Ini Bertekad Ambil Tindakan Guaman Setelah Paras Rupa Dikecam

Peminta Derma Biadap, Cakap “Besar Punya P******k!” Bila Tak Dapat Derma