in

Ramai Wanita Luah Rasa Kecewa Ketika Lelaki Hensem Berg Ini Catwalk Lebih Baik Daripada Mereka

Sumber: Borak Daily

Sebuah video TikTok yang telah tular di Twitter membuat netizen menanya masih adakah lelaki sejati dalam dunia ini?

Dengan pemikiran masyarakat yang makin terbuka dan boleh menerima pelbagai ragam manusia, makin banyak perangai aneh dirakamkan untuk tontonan umum.

Di dalam rakaman tersebut, Renel Suarez, seorang jejaka kacak dan berbadan sasa mengayakan sportswear bersama kasut tumit tinggi ala-ala runway model.

@renelsuarez

♬ Toco Toco To – Dixson Waz

Ramai wanita yang terpegun dengan lenggok beliau mengayakan kasut tumit tinggi di persisiran pantai dan ada juga mengatakan bahawa Renel lebih mahir daripada mereka ketika berjalan memakai heels.

Rata-rata warganet iri hati dengan gelagat yang dirakamkan itu dan meluahkan isi hati mereka, terutama sekali wanita.

Matcha Latte dan Matahari menyoalkan bagaimana seorang lelaki lebih elegan mengayakan heels.

Namun begitu, Renez bukan lelaki pertama yang mengayakan high heels ala catwalk.

Sinon Loresca, jejaka asal Filipina, dikenali sebagai king of catwalk.

View this post on Instagram

Toco Toco to 😂😂😂

A post shared by 🇵🇭 TheKingOfCatwalk 🇲🇲 (@sinonloresca) on

Amboi, lenggok Sinon memang menggugatkan.

Luahan Wartawan: Aku envy lelaki yang boleh catwalk macam dorang.

Menyampah pun ada. Bertahun aku training pakai high heels, mesti akan terpelecok sekurang-kurangnya sekali. And at that height, no bro. Aku pun tak berani attempt.

But originally, heels were made for men in Persia, in the 15th century, to help them secure their feet on the stirrups while they’re riding. Migrants brought it to Europe and then aristocrats started wearing them to appear taller.

So kirakan dulu lelaki berstatus pakai tumit tinggi for the same reason women wear it today, untuk nampak tinggi.

Cuma sekarang kalau jantan pakai high heels ala-ala stripper, tu bukan untuk tunjuk status.

Dia memang kasi signal yang dia hampir sekaum dengan kau. Jadi, janganlah mengharap macamana kacak atau sapau pun dia. Sakitkan hati je.

Join komuniti Plan B di Instagram | Facebook | Twitter | Telegram

Lintah Darah

Written by Lintah Darah

Man Took 4 Hours To Reel In Enormous Leopard Stingray At Bedok Jetty

Women Take Up Challenge From Turkey To Post Black And White Photos