in

Picit Pantat Pasangan Challenge Semasa Raya Dikecam

Terdapat banyak challenge tular di media sosial dan terkini #picitchallenge menjadi perbualan warganet sejak Hari Raya pertama.

Challenge ini dikecam rata-rata kerana ia perbuatan yang memalukan dan menjajakan aib pasangan sendiri.

Pengguna Twitter Akhi Fairuz Al-Jengkawi mengatakan ia menjadi sia-sia andai Raya disambut dengan challenge sebegini.

Ramai diantara warganet yang lain bersetuju dengan pendapat beliau kerana bulan Syawal sepatutnya diraikan bukan dicemarkan dengan perbuatan yang kurang manis ditontoni khalayak ramai.

Ada juga yang memberi alternatif #picitchallenge yang berlainan.

Tetapi yang tidak disangka menjadi perbualan oleh kerana #picitchallenge termasuk tweet ini,

Luahan Wartawan: Dalam banyak-banyak yang boleh dipicit buat orang tengok, aset isteri juga ke nak ramas?

It should go both ways no? Both partners should be grabbing each other. Tapi fikirkan pose tu, macam kelakar seram.

Ada banyak challenge yang boleh dibuat. Yang grabbing ni, biarlah remain private, tak payah kasi orang tengok. Ya, faham yang kau geram dengan pasangan masing-masing, maklumlah dah puasa sebulan kan. Nak lepaskan geram.

Keep somethings private or people will ask you to get a room.

Join komuniti Plan B di Instagram | Facebook | Twitter | Telegram

Chap Chai

Written by Chap Chai

Dikir Barat Hidup Menerusi Wadah Livestream

Sholat Hari Raya Germany Di Carpark IKEA Tular