in

Nabil Dituduh Perli Diva AA Dalam Gegarvaganza, Netizen Pertahankan Diva

Nabil dituduh memerli Diva AA semasa mengacara rancangan Gegar Veganza. Diva AA membuat comeback beliau sebagai pengacara dalam rancangan Lagu Cinta Kita 2 dan menerima sambutan yang baik oleh orang ramai.

Namun di dalam sebuah episod Gegar Vaganza 7, Nabil seolah-olah mengakal bila beliau meniru gaya Diva AA yang tersohor.

Warganet dan juga peminat Diva AA kurang senang dengan kelakuan Nabil dan beliau dikecam.

Netizens kalau dah bengang, siaplah jawabnya.

Ada juga yang menunggu lagi satu episod “Nabil Minta Maaf”

Namun ada juga yang mempertahankan Nabil.

Sejujurnya, “drama” seperti ini yang akan menaikkan rating kedua-dua saluran yang menerbitkan rancangan-rancangan tersebut.

Luahan Wartawan: Orang ada preference sendiri tapi memang tak dinafikan, Azwan is one of the best hosts Malaysia has seen.

Netizens Malaysia memang lain level la hoi. Dorang pe kecam aduhhh. Menusuk di kalbu terus.

Si Nabil ni pun mengakal. Cari pasal. I mean just look at that.

Tapi tu lah kan, dekni memang troll pun. Kau ingat dia kisah korang nak kecam dia? Cukup time dia minta maaf, Diva AA pun layankan.

Podcast Plan B minggu ini!

Join Plan B’s Community: Facebook | Instagram | Twitter | Telegram | Spotify

Chap Chai

Written by Chap Chai

Jailed 2 Days for Leaving Bad Review on Thailand Hotel

Polis New Zealand Memperkenalkan Hijab Sebagai Seragam Untuk Anggota Muslimah