in

Bekas Teman Lelaki Sajat, Coach Yin, Dipuji Selepas Menemui Pasangan Baru

Sumber: Coach Yin & Sajat

Bekas teman lelaki Nur Sajat, Coach Yin, mendedahkan bahawa dia telah menemui teman pengganti baharu setelah berpisah dengan Sajat awal tahun ini.

PILIH WANITA BERHIJAB

Berhijab dan berpenampilan sopan, Yeena Azmin merupakan pilihan hati Coach Yin, atau nama sebenarnya Mohd Tishrin Mohd Adanan.

Kata Coach Yin, 27 tahun, dia terpikat kepada Yeena kerana wanita ini pandai menjaga solat, budak-budak dan memasak.

BERI KEJUTAN KEPADA YEENA

Bagi membuktikan cintanya terhadap Yeena, Coach Yin turut menghadiahkannya seutas jam sewaktu date kedua mereka setelah mendapati Yeena tidak mempunyai jam.

Lebih romantis lagi, jam tersebut merupakan sebuah kejutan buat Yeena.

View this post on Instagram

hari tu dia buat surprise dgn member2 dia.kejutt berukk abe yin.tibo2 ad 2org perempuan mari hantar bungo rose buleh kiro jgk besar ,lebar 1kaki setengah.pakat tengok org kiri kanang tengok.abe yin wt muko kerasss cover malu.bele2 kacipp keng jarang2. nk bg nampak urat .bekeng sikit napok.🤣🤣.dalam hati ni mcm2 sero…sebokk,,happy,,gembira..malu tu ad sikit2.tp orkk gitu jah🤭besar molek.org puang ni bab2 planing ni mmg bijak.kalau org laki ni ad jgk y pandai.tp abe yin mg ni jenis nk wt surprise ni xpanda..second dating dgn dia,abe yin tgok lengan dia xde jam..bo kali xingt pakai kot.abe yin pun ajak dia masuk kedai jam.abe yin wt2 lolok nk tukar batery jam..’.pastu abe yin tnyo dio.”kalu jam utk perempuan awk berkenang yang mana.”?sbb mnggu depan hari jadi spp sy.😬.cari punya cari punya cari.ad lah 2 bentuk jam ni y dia kata cantik.kemudian suruh dia try.konon nk potong tali jam.malas nk dtg.sbb tgn spp lebih kurang tgn awk yeen☺️.ukur punya ukur brape byk nk kene potong.settle kerat tali.abe yin bg tahu jam ni utk awok 🥳🥳..merahh pipi kakyeen🥰hikhikhik.abe yin minat kt kakyeen ni.sbb pandai jaga solat.pandai masak.pandai jaga bdk.😍😍..skali tgok mcm mira f1Lzah.2kali tgok mcm yeenazmin😍🌹.. #in #sha #allah #doa #baik #baik

A post shared by Coachyin (@coach_yin) on

REAKSI WARGANET

Terpegun, warganet memuji keanggunan Yeena, seorang ‘perempuan ori’.

Ramai turut mendoakan agar hubungan mereka kekal ke jenjang pelamin.

SEJARAH COACH YIN & SAJAT

Terdahulu, Coach Yin menjalinkan hubungan cinta bersama Sajat pada 2017.

Namun, hubungan tiga tahun pasangan ini terlerai apabila Sajat didakwa curang bersama Jadooss, seorang model Lebanon.

Luahan wartawan: Hmmm betul ke matair baru dia ni perempuan tulen? Sebab ada lelaki memang suka pakai tudung…Ala-ala dress up games gitu. Oklah kita tak payah nak sebok dengan sexuality ataupun taste orang lain. Takut ada yang terasa. Kita jaga kain masing-masing lah ye.

Semoga bahagia Coach Yin dan kekasih!

Join komuniti Plan B di Instagram | Facebook | Twitter | Telegram

Belalang Biru

Written by Belalang Biru

Rela Dijadikan Bahan Uji, Uncle Berusia 66 Tahun Tawarkan Diri Untuk Selamatkan Generasi Muda

Ikan Pari $25,000 Dan Arowana $40,000, Penternak Ikan Tempatan Berkongsi Koleksi Ikan